Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozloučení se školním rokem aneb hurá na prázdniny 2011

 

Dne 25.6.2011 pořádal Klub Maják Hořice o.s. ve spolupráci s Městem Hořice a II. skautským oddílem Jitřenka Hořice akci nazvanou "Rozloučení se školním rokem aneb hurá na prázdniny". Zábavné odpoledne ve Smetanových sadech v Hořicích bylo určeno nejen pro členy klubu, ale hlavně pro veřejnost. Letos jsme uspořádali již II. ročník a největším přáním nás organizátorů bylo, aby se letošní akce povedla alespoň stejně úspěšně jako loni.

 

Dne 25.6.2011 pořádal Klub Maják Hořice o.s. ve spolupráci s Městem Hořice a II. skautským oddílem Jitřenka Hořice akci nazvanou "Rozloučení se školním rokem aneb hurá na prázdniny". Zábavné odpoledne ve Smetanových sadech v Hořicích bylo určeno nejen pro členy klubu, ale hlavně pro veřejnost. Letos jsme uspořádali již II. ročník a největším přáním nás organizátorů bylo, aby se letošní akce povedla alespoň stejně úspěšně jako loni.

Pro děti byly připraveny soutěže, kde prokazovaly svou zručnost a dovednost, kromě chození na chůdách, házením na terč, skládání puzzle, shazování kuželek, si děti také vyráběly hračku, takže si domů ze sadů odnášely princezny, zvířátka, strašidýlka a další postavičky podle vlastní fantazie. Za každý splněný úkol dostaly děti malou odměnu a razítko na kartičku a po splnění všech disciplín balíček sladkostí a medaili. Příjemným překvapením oproti loňsku byla dlouhá lanová dráha a malování na obličej, které organizačně zajišťoval II. skautský oddíl Jitřenka Hořice. Dále si děti mohly zaskákat na trampolíně, vyzkoušet obří bublifuk a zakoupit tombolu, ve které vyhrával úplně každý. Zpestřením bylo vystoupení mažoretek z DDM v Hořicích a celým programem provázel hudebně i vtipným slovem DJ Kamil. Počasí se přece jen nakonec vydařilo, svítilo sluníčko, sem tam nějaký ten mráček, ale soudě dle šťastných výrazů dětských tváří, pro které hlavně to celé bylo uskutečněno, se akce skutečně vydařila.  Na dobrovolném vstupném se vybralo  1965 Kč a stejně jako výtěžek z tomboly bude použit na psycho-rehabilitační pobyt dětí se zdravotním postižením pod stanem.

Celá tato akce by se nemohla uskutečnit bez finanční podpory Města Hořic a hmotné a finanční podpory sponzorů: Jana Hátlová – Tabák,  AutoMoto Bureš, Jiří Slavík – MikroS, STRIX Hořice, s.r.o., Hračky Hořice – Petra Karasová, Lékárna AGNES, KERAMOART – Hana Bartošová, SUSY s.r.o. DROGERIE, Koloniál – Kořínková Renata, Lékárna Niké, Hořická cukrárna, Kooperativa a.s., Briliant -nábytek  Jaroslav Šubrt, Šmaspol, Švamberg  potraviny, Květiny EVA — Soukupovi, Kubištovy hořické trubičky — Janka a organizační pomoci II. skautského oddílu Jitřenka. Tímto bychom všem rádi poděkovali za pomoc.

Tato akce už se pomalu stává tradicí a tak  už teď přemýšlíme o programu na další ročník.

Všem přejeme hodně sluníčka a krásně prožité prázdniny.

 

                                                                                                          Helena Hindrová

                                                                                                         www.klubmajak.cz

 

                                                                                                                     

 

Náhledy fotografií ze složky Červen 2011 - Hurá na prázdniny